Welkom!

U bent van harte welkom in onze knusse Chambre d’Hôtes in het zuidelijkste puntje van de Dordogne in Frankrijk. Wist u dat chambre d’hôtes de Franse variant is op de bed & breakfast (B&B)? Wij bieden u twee gezellige kamers met mooi uitzicht.

Laat u verwennen in onze bed & breakfast

Bij mooi weer serveren wij uw ontbijt op een van onze terrassen. Ook koken we graag voor u met onze eigen biologische producten. De zonnepanelen op het huis zorgen voor uw warme douche. Alle terrassen zijn voor u beschikbaar en wij verwennen u graag.

De omgeving van onze bed & breakfast

U hoeft in deze omgeving niet stil te zitten, al is dat geen enkel probleem met onze grote tuin, ligbedden en ons verkoelende bad. Er zijn talloze schilderachtige dorpjes en stoere middeleeuwse kastelen te bezoeken. Vanuit onze bed & breakfast kunt u niet alleen de Dordogne verkennen, maar (door onze gunstige ligging) ook het Franse departement Lot én Lot-et-Garonne. U kunt bij ons terecht voor de nodige informatie, kaarten en folders, maar het plaatselijke office de tourisme geeft u ook graag uitgebreide inlichtingen.

Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen.

In de maanden juli/augustus zijn hier iedere donderdagavond eet marktjes. Gezellig aan lange tafels met elkaar eten en drinken.

Kortom, de ideale locatie voor een heerlijk ontspannen vakantie!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren